Welkom

Welkom op de website van EDULAB.

rgb_logo_edulab

EDULAB is een bedrijf dat nascholingen en projecten op maat aanbied voor zij die interesse hebben in elektronica en hier verder in willen gevormd worden.

De doelgroep van EDULAB zijn de leerkrachten van lager en secundair onderwijs, maar ook jongeren en sensioren die zich meer willen verdiepen in de steeds meer interessanter, toegankelijker maar ook sneller gaande elektronica wereld.

Binnen het onderwijs is er tegenwoordig ook veel aandacht voor STEM (Science Technologie Engineering Mathematics). Ook hier wil EDULAB mee een antwoord helpen bieden. Ondersteuning en nascholen van techniek leerkrachten is belangrijk om zo de jongeren hun interesse voor elektronica en techniek aan te wakkeren. Zo kunnen heel wat doelstellingen behaald worden.

stem

Via workshops waarin zowel de mechanica, elektronica als programmeren vanuit de basis wordt opgebouwd kunnen jongeren laagdrempelig proeven van techniek. Het “bouw je eigen robot” project is hier heel geschikt voor. EDULAB heeft nascholingen in de aanbieding om deze doelen te bereiken.

IMG_4514

Hou je van computers, robots, elektronica, programmeren, solderen, creatieve oplossingen zoeken, recycleren en ontdekken hoe oude elektronica in elkaar zit, dan zit je goed bij EDULAB.